Magyarország rendezheti a neves e-sport bajnokságot

A Svédországban megrendezésre kerülő DOTA 2: The International bajnokság hirtelen korlátokba ütközött. Egy évet már csúsztattak a járvány miatt, így 2021-ben került volna megrendezésre.

Közbeszóltak azonban a svéd utazási korlátozások. A versenysportolók felmentést kaptak ezek alól, hiszen a svédek is szeretik a focit.

Az e-sport nem (verseny)sport.

Jelentette ki a Svéd Sportszövetség

Azaz: „offline” e-sport bajnokságot továbbra sem lehet rendezni, nézőkkel. Az eseményt szervező Valve a svéd belügyminiszterhez fellebbezett azzal, hogy amennyiben nem engedélyezik a rendezvény megtartását, további halasztás helyett elviszik máshova. A fellebbezést azonnali hatállyal elutasították.

Megnyílni látszik a lehetőség arra, hogy Magyarország megpályázza a lehetőséget, és újabb nagyszabású programmal töltse meg a kihasználatlan stadionokat, mint azt számos adásunkban javasoltuk már!

Kapcsolódó cikkek:

Egy hozzászólás a(z) “Magyarország rendezheti a neves e-sport bajnokságot” bejegyzéshez

  1. […] hogy igazunk volt! A DOTA 2: The international-el kapcsolatban belengetett ötletünket úgy tűnik, komolyan vették és a Valve elhozta az […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .