ZO201 – Termonátor

Eddig sosem látott felvételeken az automatikus útfestőgép! Mi pottyantanak a fejünkre az űrből, ISS-t vagy ISISt? Robotkutyák szőrösen és pucéran.
Csökkentett műsorvezető és kalóriatartalmú adás, fogyókúrázók számára.

  • Töltő-troll ledfényekkel
  • A robotversenyzők gyorsak, de nem pontosak
  • Mit dobnak a fejünkre az űrből?
  • Napfogyatkozás megrendelésre

Műsorvezetőink ezúttal a 2+2-es felállásban készítették el az adást. A felvételt Benedict és Isti, az utómunka és vágás során a kommentelés Charles és Süni néni együttes munkájának köszönhető.

Az adás kezdeti értetlenkedése a Microsoft új, fogyasztási szokás alapján töltésért jelentkező eszközöknek szólt. Redmond eddig is megfigyelt mindent, mostantól végre hasznát is lehet látni az állandó adatgyűjtésnek!

A robotika területéről nem csupán a lángszóróval ellátott kutyát sikerült behozni, de a teljesen automatizált versenyautók, az Ördögűzőben megfigyelhető démoni mozgást bemutató, megújult Atlas prototípusa, de a kifutópályavédő-őzelűző robotvadőrök és a szőrös bundában szerethetőbbé tett robotok is helyet kaptak a műsorban.

Az űrhírek szerelmesei sem maradnak adásunk végére éhesek! Szemezgethetnek az állanódan napfogyatkozó műhold-párosból, a marsi kolóniát a jövőben veszélybe sodró DART küldetésről, valamint a véletlenül és szándékosan az űrből lepottyantott tárgyak kiterjedt étlapjáról is.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .