zo199 – Agyshow

Tudod, hogy lehet ingyen elkerülni az összes Facebookos reklámot? Vagy hogy mi lett az Amazon kassza nélküli bevásárlásaival? Hát azt, miért baj, ha támad a Mars? Adásunk ezekre a kérdésekre akkor is választ ad, ha nem szeretnéd!

  • Ballada a Microsoft Notepadről
  • Olcsóbb lett a reklámmentes Facebook
  • Láthatatlan megfigyelők az Amazon boltokban
  • Toljuk odébb a Marsot!

A Bolondok Napja után csupán egy hét telt el és máris visszatértünk egy csokor hírrel.

Szóba kerül, hogy nem könnyű megfigyelni az agyműködést, mi lenne akkor, ha teleszórnánk szilícium morzsákkal? Nem csupán arra ad lehetőséget, hogy közvetlen közelről megfigyeljük az agyműködést, de szépen csillog a diszkófényekben!

Elkalandozunk a legújabb Microsoft Notepad frissítéssel kapcsolatban. Annyi funkciót kapott a korábban elhanyagolt eszköz, hogy már-már használható lesz. Nem úgy, mint az Edge, ami szelleméként tud visszatérni egy frissítés után ráadásul még a megnyitott Chrome tabokat is magába másolja. Ennek kapcsán némi időutazást teszünk a windows 95-öt megelőző időszakba is.

A Facebook alig jelentette meg a reklámmentes változatát, már csökkentenie is kellett az árát. Persze csak Európában, a világ többi részén még ha fizetnek-sem kapnak ilyen lehetőséget!

A korábban nagy visszhangot kapott Amazonos kassza nélküli bevásárlásról kiderült, hogy a használt mesterséges intelligencia ellenére a vásárlások 70%-a utólagos emberi felülvizsgálatot igényelt. Ehelyett visszatérnek a lényegesen olcsóbb intelligens bevásárlókocsik használatára. Kicsit beszélünk az integetős fizetési megoldásokról is, valamint az új Google bevásárló Tinderről.

Nem hagyjuk ki az űrkutatással kapcsolatos híreket sem, szó esik a legtávolabbi ember-alkotta tárgyról, valamint az, hogy miért kavar nagy viharokat a Mars?

Részletekért és további érdekességekért, hallgasd adásunkat!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .