ZO196 Szundikáló penész

Megtalálták a robotkutyák értelmes felhasználási területét? Évek óta mutogatják a robotipar nagyágyúi a négylábú robotokat, de igazán értelmes alkalmazási területet még nem láttunk nekik eddig. Úgy tűnik nem csak nekünk ment el az eszünk! Nem kell tovább törni a fejünket, a robotháziállatok korából átléptünk a robotmunkaerő fénykorába!

  • Olvasnak az érzéseinkben a digitális arctámadók
  • Honda VR kerekesszék igazi játékosoknak
  • Alkalmas lehet a VR a PTSD kezelésére
  • Mentsük meg a penészünket!

Számos izgalmas újdonságot találtunk a zárkáink alját kibélelő újságok elmosódott cikkeit böngészve. A hírek alapján sokáig azt hittük, hogy már eljött az április elseje, de ráébredtünk, hogy nem csak nekünk van minden nap Bolondok napja!

Kiderítettük, hogy a mire lehetnek jók a robotkutyák és találtunk felhasználási lehetőséget a Honda excentrikus kerekesszéke számára is.

Rájöttünk, hogy azon kívül, hogy a PTSD kezelésére alkalmassá tehetőek a VR élmények, komoly okozói is lehetnek, amikor a szemüveget levéve ráébredünk, hogy a csuklósbusz alig pár centire tudott megállni mellettünk, amikor alásétáltunk VR szörnyikék hajkurászása közben.

Összeszaladt a szemöldökünk az érzelemfelismerő adatgyűjtő eszköztől, amit elsőre egy félrecsúszott arctámadónak hittünk. Persze, mert nem volt rajtunk a Meta Ray Benje.

A Husqvarna meglepő újítással állt elő robotfűnyírójában. Akik beruháztak erre az ugyancsak drága eszközre, végre Doomozhatnak is rajta!

Különös kegyetlenséggel vizsgálták meg az emberek penészhez való érzelmi kötődését.

Ezt mind, és sok más érdekességet is megtudhatsz adásunkból!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .