ZO044 – Vin Diesel visszavált

Cuarentena Batman Chihuahua Heroes  - yeah_king / Pixabay

ZO044 – Vin Diesel visszavált Zártosztály Podcast

Percek alatt jutunk el James Bond autójától Vin Diesel SMS-sebváltóján át Batman alsógatyájáig.

Hogy miért nem kötöttük rá a meghekkelt e-erényövet erre a vonalra? Sosem tudjuk meg.

A Zártosztály Podcast 44. adása

Nagy hírünk van! Megint sikerült kijátszani a nővérek éberségét, így Jesus – ezúttal de la Mancha alter EGÓjával – csatlakozni tudott hozzánk.

Hárman beszélgetni azért teljesen más, mint ketten, mert nincs az a koreográfia, amit valaki el ne felejtene pár percenként… így lehet az, hogy a mai adás igazából alig pár téma körül, de ott körbe-körbe forog.

Az Apple 2020. október 13-án (mázlijuk van, nem péntek) mutatja be a következő, a hírek szerint 12-es (és nem 11S-es) iPhone-ját. Ennek kapcsán természetesen tele van az internet a céghez kapcsolódó teljesen fontatlan, lájkvadász butaságokkal. Hogy nektek már ne kelljen mindet egyenként megböködni, levadásztunk egy csokorral.

Például kinek az életére ne lenne hatással, hogy a maszkos (nem muskos) emoji megváltozik, és végre nem egy szomorú kínaira vagy szemet-orrot-szájat eltakaró szmájlira fog hasonlítani, hanem nyilvánvaló lesz, hogy a takarás a szemet nem érinti, és amúgy a pofika boldog? Na ugye.

Aztán előjött az is, hogy egy lelkiismeretes környezetvédő beszállítója nem szétszedte, hanem újra életre lehelte a kidobásra ítélt, begyűjtött telefonokat. Nagy taps a felfogásért – még ha üzleti szempontból ez szerződésszegésnek minősül is. A példa követendő, de ha lehet, formálisan. Itt van kezdeményezésként mindjárt a használt mobiltelefonokat megvásárló automata! Milyen már! A maffia kedvence lesz, végre visszakapják az eldobható mobilok árának egy részét.

Ha már rosszfiúk: kiderül, hogy

az igazi szuperhősök kívül hordják az alsónadrágjukat.

Jesus Cesar Napóleon

Dilemma, hogy akkor James Bond és Vin Diesel nem igaziak vagy nem szuperhősök?

Kicsit hidegzuhanyként éri a három techőrt is, amikor belátják, hogy a kifordított világon csak addig jó szórakozni, amíg az el nem kezd megvalósulni. A Zártosztályon vízionált fejlesztések – például az all inclusive autó, aminek a szolgáltatásait igény szerint lehet aktiválni – egy része már szinte valóság… és bármennyire racionális is gazdasági szempontból, nem szeretjük ezt a valóságot. Régen minden jobb volt!

További témáink, címszavakban, csak hogy legyen mit keresni a beszélgetésben:

  • Aston Martin: Omega raktár, koncert nélkül
  • Nikola: a kamcsi scamcsi
  • Befektetési guruknak: a szárított paradicsom az old-timer ellen
  • Cellatárs: ha érdekel az e-erényöv
  • Bónusz track 🙂

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .