ZO053 – Távrecsegés

Radio Old Retro Vintage Nostalgia  - fer-writing / Pixabay

ZO053 – Távrecsegés Zártosztály Podcast

Közeleg a Karácsony, lopják a videokártyákat, kiütik a YouTubereket és úgy kivarrják a papucsokat, hogy a gyár sem ismer rájuk!

Ilyen és hasonló témákat recsegünk körül ebben a retró hangzású adásban.

A Zártosztály Podcast 53. adása

Mai adásunk készítését nem kívánjuk senkinek. A technika ördöge kísért minket utunkon, és minden kísérletünkre a szemünkbe kacagott.

Charles ezúttal kirándulni ment, egy vidéki szanatóriumba utalták be rövid kényszergyógykezelés céljából. A nagy sietségben azonban egy tízcentis átalakító kábelt összetévesztett egy három kilós életnagyságú gumikacsával és azt pakolta be csíkos egyenpizsamája mellé. Ebből adódóan egy olyan távfelvételt sikerült összehozni, amiben Charles Statler a rádió hőskorát meghazudtoló hangzást produkált.

Témáink pedig ismét olyan izgalmasak voltak, hogy az ápolók néha hideg vízzel spriccelték a túlhevülő műsorvezetőinket. Ez sajnos a technikán nem segített.

Most már a gyárból lopják a ritka videokártyákat, de mégis minek? Persze a Karácsony közeledtével ezeknek az árának a felverése jó pénzkereseti lehetőséget biztosít a feketepiacon. Mi azért vizionálunk egy hatalamas LAN-partyt, mielőtt a bitcoinbányákban végzik a processzorok!

Ha már feketepiac, akkor nem mehetünk el amellett, hogy Floyd Mayweather eladta magát a YouTube influencerek egyik legalacsonyabb szintjét képviselő Logan Paulnak. egy meccs erejéig. Elfilozofálunk azon, hogy mi kellene az esélykiegyenlítéhez? Gondolkodunk az alternatívákon, hogy mégis milyen hasonló küzdelmeket lehetne közvetíteni?

Feltaláljuk a versenygoblein-t és a szabadfogású agyagozást, ami lehetővé teszi, hogy aránylag kis befektetéssel, akár távolról is űzhető eseményeket lehessen szervezni. Ráadásként ezek a számok kellően hosszú műsoridőt is garantálnak ahhoz, hogy rengeted hirdetést lehet elhelyezni a műsorban.

Nagyon kárörvendtünk a kormányoknak is szállító FireEye cybersecurity cég meghackelésén, hiszen amikor akasztják a hóhért, akkor mi tudjuk, hogy legalább nem a mi talpunk alatt fütyül a szél!

Rajtunk is, mint az otthonra szorultakon gyakran papucs, van. Mi ugyan még nem őrültünk meg annyira, hogy kidekoráljuk a sajátunkat, de mások már itt tartanak. A #jibits mozgalom továbbgondolásával feltaláljuk a lantpapucsot és a kézvédő papucsot a négykézlábazáshoz.

Az Apple furcsán bánik az önvezető autók szoftveréért felelős AI részlegével, többszáz alkalmazottját elbocsátotta és a Siri-ért is felelős vezető alá szervezte. Egy biztos, bármikor is lesz önvezető Apple autó, az túl lesz árazva ugyan, de viccet fog tudni mondani!

Az év hátralevő részében nem tervezünk új felvételt, kibontjuk régebbi adásaink konzerveit és azokból főzünk egy-egy bestof-ot!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .