ZO021 – Távmunkakerülés

Youtuber Blogger Screenwriter

ZO021 – Távmunkakerülés Zártosztály Podcast

Megfigyelőprogramok elkerülése és elszemélytelenedés elleni praktikák

Rengeteg cikk születik manapság tele jó tanácsokkal arról, hogy milyen módon lehet a távmunkát hatékonyabbá, kellemessé tenni. A Zártosztály stábja első távfelvételén emiatt hiánypótló módon megpróbáljuk körbejárni, hogy a notórius munkakerülők milyen módon tudnak kibújni a számonkérhetőség elől.

Az ember alkalmazkodó állat: bár a home office sokaknak szokatlan, gyorsan feltalálja magát mindenki. Tippek, trükkök végtelen számban érkeznek minden platformon a hatékonyabb munkavégzés és a megfelelő munka-magánélet egyensúly kialakításához, így ezek gyűjtésével nem vesződtünk. Meg ugye ezek viszik előre a világot, szóval már csak ezért sem.

Ellenben képzeletbeli figuránk, az egész nap sörrel és csipsszel netflixező Lusta Dick példáján keresztül megnéztük, hogyan tudja kibekkelni egy igazi KMK ezt a nehéz időszakot némi kreativitással. Vannak ötletei az egér önmozgatásához, a webkamerás megfigyelés és billentyűzetmozgást logoló alkalmazások kijátszására is természetesen.

Az igazán élelmes munkakerülők persze nem most esnek pánikba és telepítenek dízelgenerátort (pro BCP tippekkel szolgálunk!), hanem eleve az irodából streamelik a mímelést. Ugye.
Kíváncsian várjuk, bejönnek-e aktuális jóslataink a felértékelődő otthoni tornaeszközökről, illetve a megváltozó open office munkakultúrára vonatkozóan.

Hogy innen hogy keveredtünk a zöldhatáron teknőst sétáltató digitális nomádok vagy a pörc snack és a kolbászízű jégkrém világába, aztinkább hallgassátok meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .