ZO158 – Szuszogó kispárna

ZO158 – Szuszogó kispárna Zártosztály Podcast

Sosem gondoltuk volna, hogy milyen célra lehet használni a színváltós autókat! Az idei CES elhozta az év legnagyobb újításait, de mi kitaláljuk mire jók igazán! A találmányok megfelelő kombinálásával kifejlesztjük az alvás modern formáit és illatorgiát veszünk a nyakunkba.
Az arcfestés új szintjét hozza el a l’Oréal.
Nyugodjál le a párnádra! 👿
Fejlessz áramot a munkádhoz! 🔌
Megtudhatjátok, hogyan érdemes otthon polipot tartani? 🐙
Labor a WC-ben 🧪

A ChatGPT szerint erről beszéltünk, pedig nem is:

Sosem gondoltuk volna, hogy milyen célra lehet használni a színváltós autókat! Az idei CES elhozta az év legnagyobb újításait, de mi kitaláljuk mire jók igazán!

  • Színváltós autók: Legyen szó éjszakai buliról, vagy éppen egy karácsonyi fényfesztiválról, a színváltós autók biztosan felkeltenék a figyelmet. De mi van, ha egyszerűen csak szeretnél kicsit lelazulni a napi stressz alatt? Nem kell mást tenned, mint beállítani a „relax” módot, és hagyni, hogy a kocsi színkavalkádja lazítson rád.
  • Az alvás modern formái: Még mindig ott tartunk, hogy az ágyban alszunk el? Hát, ez a múlté! A CES-en bemutatott új alvási módszerek között volt olyan is, amelyben a lábadat a falhoz kell rögzíteni, hogy jól aludj. Vagy mi lenne, ha inkább egy szimulált űrhajóban aludnál el, miközben a fejedet a holdra irányító szimulátor mozgatja? Az alvás sosem volt ilyen izgalmas!
  • Illatorgia a nyakunkban: Megunta a szokványos illatokat? Ne aggódj, a CES-en bemutatott új illatorgia segítségével még a legegyedibb illatokat is elő tudod állítani. Képzeld el, hogy az őszi erdő illatát viseled magadnál, miközben a tenger partján sétálsz!
  • Az arcfestés új szintjét hozza el a l’Oréal: Az arcfestés már nem csak a Halloweenre vagy a karneválokra szól. A l’Oréal új terméke segítségével bármikor és bárhol megváltoztathatod az arcod színét, hogy passzoljon az öltözékedhez, vagy éppen a kedvedhez.
  • Nyugodj le a párnádra!: Az új, intelligens párnák segítségével még a legforróbb nyári estéken is képesek leszünk aludni.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .