ZO075 – Szívlapát a technológiának

Bread Wheat Rye Dough Sauereig  - RitaE / Pixabay

ZO075 – Szívlapát a technológiának Zártosztály Podcast

Különleges vendéget fogad ezúttal a Zártosztály.

Éva egy szívlapáttal érkezik, de nem támaszkodik rá, inkább annak hathatós közbenjárásával segít megmutatni, a karantén miatt túlzottan technokratává züllött Ádámjaink számára az utat.

A Zártosztály Podcast 75. adása

Éva elsőként jelentkezett látogatói programunkra, amiben hallgatóinknak adunk lehetőséget szerepelni a műsorban.

Nem is megyünk messze, in-medias-res belecsapunk a lisztbe, hiszen a COVID miatti Facebookon elharapózó látványpékek számára készült kovászminőség-ellenőrző és az optimális felhasználást segítő találmány nem várhat! Piacra kell kerülnie, mielőtt még lecseng az otthoni sütés őrülete.

Ha pedig sikerült emlékezetes kenyeret alkotni, akkor a Google Memory nemsokára még emlékezni is fog helyettünk rá. Ezzel a felhőbe lehet kiszervezni a memóriát is.

Mi legalább nem öklendezzük vissza az ételt, mint Grogu, alias Bébi Yoda. Szerencsére nemsokára már a boltokba érkezik a Mandalorian sorozat kultikus szereplőjének evési szokásai alapján készített, mozgó gumibáb is.

Úriember nem engedi, hogy a randi után a párja hazasétáljon – gondolhatta a Tinder, amikor kiegészítette a randiszolgáltatását egy autórendelő (Lyft) szolgáltatással is. Hiszen egy első randi után, mégse akarhat az ember egy vadidegen kocsijába beleülni. Ja, de a Lyft is ilyen…

Az Amazon is rádob egy lapáttal: mostantól az áruszállító furgonok vezetőit kötelezően figyeli egy olyan mesterséges intelligencia, ami képes kiszúrni, ha a sofőr kezd fáradni, nem figyel a vezetésre. Ennél csak eggyel ijesztőbb a nemrégiben szabadalmaztatott csuklópánt, amivel a sor mellett dolgozók lankadó lelkesedését tudják felkelteni. Ilyenkor a csuklópánt enyhén megrázza a viselő kezét, no nem árammal, csak rezgéssel. Még…

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .