ZO031 – Praktikus kiszerelések szingliknek és nagyoknak

Egg Basket Ostrich Egg Goose Egg  - Innviertlerin / Pixabay

ZO031 – Praktikus kiszerelések szingliknek és nagyoknak Zártosztály Podcast

Szinte mindent csomagolva veszünk. A boltok polcain sorakoznak a különböző kiszerelésű termékek. A Zártosztály termékkiszerelési akciócsoportja körüljárja mennyire is felelnek meg az elérhető kiszerelések az általános elvárásoknak.

A Zártosztály Podcast 31. adása

Nem vagyunk egyformák. Az emberek és családok mind eltérő igényekkel rendelkeznek. Ugyanakkor a kereskedelmi forgalomban kapható kiszerelések gyakran se az egyedülállók, se pedig a családok igényeinek nem felelnek meg.

Ez már elfogyott? Lehetetlen, még csak most kezdtem bele!

Ki nem érezte még ezt a csalódással vegyes megrökönyödést, amikor egy krémtúró utolsó kanalához ér? Gyakran tűnik úgy, hogy ez egyben az első kanál is.

A tejfölösdoboz pár éve még önmagában mértékegység volt, ami 2dl-t jelentett. Azonban a joghurtosdobozok és tejfölösdobozok fokozatosan mennek össze.  Arra a kapitalista trükkre, ami az ár szinten tartását a termék tömegének csökkentésével éri el, downsizing-ként hivatkozunk. Bizonyos termékek esetén mára már a töltőtömeg annyira leapadt, hogy a “családi” kiszerelésű tejföl alig tartalmaz többet, mint a régi sima dobozok.

A konyhai hulladék régebben a főzés közben keletkező szemetet jelentette. Most már főként a mindent beborító csomagolást jelenti, hiszen pár gyerek tízóraijának elkészítése során egy csomag fölvágott és egy csomag sajt is el tud fogyni.

Egy családi reggelihez, műzli-kakaó egy négytagú család több, mint egy liter tejet fogyaszt. A Zártosztály emiatt megvizsgálja, hogy nagyobb társasházak/lakótelepek nem tudnák-e megoldani a központi tejcsap kiépítését ami nem csupán frissebb tejet tud adni, de még a hűtőben is extra kapacitásokat szabadít fel a nagyobb kiszerelésű termékeknek.

Ugyanakkor az utóbbi években egyre divatosabbá váló életformát követők, a Bridget Jones naplójából kitépett lapokra jegyzetelő szinglik számára sem feltétlenül jók azok az adagok, amik a polcokon vannak. Azok akik egy külföldi országba látogatnak, de csak pár napot töltenek ott is pazarlás a kis kiszerelés. Számukra sokkal kisebb, egérkeméretű csomagolások megfelelőbbek lennének.

A kolibri és strucctojások formájában a természet önmaga kiváló kiszerelésbeli választékot teremtett, ezért belegondolunk hogyan lehet ezek segítségével az eltérő igényeket kielégíteni. A rengeteg tojást fogyasztó testépítők számára a strucctojás kiváló lehetőség, hogy reggel a rántotta elkészítésénél ne kelljen a tucatnyi tojás feltörésével foglalkozni, hanem azt akár egy-két darabból is meg tudják oldani.

A népszerű óriási hordtáskákkal kapcsolatban pár trendi ötletet is felvillantunk, hogy milyen divatos felhasználást illetve kiegészítőt látunk ezekkel kapcsolatban lehetségesnek.

Reméljük hallgatóink adásunkban megtalálják a tőlünk elvárt zártosztályos gondolatokat és tetszeni fog a hossza is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .