ZO035 – Műhús műszínészeknek

ZO035 – Műhús műszínészeknek Zártosztály Podcast

Az utóbbi hónapok válságában a technológia előrehaladása nem lassult, csupán az arról szóló hírek háttérbe szorultak.

Akik már hiányolták, azoknak szemezgettünk egy marékra való furcsa/különös hírt, amit enyhén pörkölve, finomra darálva javaslunk reggelire fogyasztani!

a Zártosztály Podcast 35. adása

Legfrissebb adásunkban igyekszünk körbejárni azokat a technológia érdekességeket, amelyek egy részéről úgy érezzük, befolyásolni fogják a közeljövőnk alakulását.

A karantén alatt a Tesla nem várt mennyiségű új autót szállított le. Mindezt a kijárási korlátozások ellenére. Filozofálunk a munka és az otthon kapcsolatáról, a berendelt gyári munkások szemszögéből.

Míg ez az akció soha nem látott magasságokba röpítette a Tesla részvények árát, addig az Amazon németországi logisztikai telepén heveny munkabeszüntetésekbe kezdtek a túlmunka és az előírt egészségügyi előírások be nem tartása miatt.

Bezzeg India! Ott olyan komolyan vették a közösségi távolságtartást, hogy 59 kínai alkalmazást toloncoltak ki az ország internetéről. Így a Tiktok és WeChat már nem fogja megfigyelni, hogy mit csinálnak a dolgozók a call centerekben.

John Smith pedig igen csak megfigyelésre szorulna. Ez az úriember(?) rendszeresen hatalmas kifizetetlen bevásárlókosarakat hagy maga után, amivel több okból is meggyűlik a boltosok baja.

Az Amerikai Kongresszus elé citált technológiai óriások vezetői személyesen jelentek meg a Kongresszus előtt, pedig a Disney által nemrég bemutatott deepfake technikákkal lassan már a titkárnő is vallomást tehetne a nevükben. Ezeknek a fejlettségén elgondolkodva pár nagyon hasznos alkalmazási területet találunk a technológiának a szappanoperák és a vállalati ügyfélszolgálatok világában.

A hírek között ismét találkoztunk a korábban feltűnt 3D műhúsnyomató készülékkel, ami annyira megtetszik, hogy még a fali subaszőnyegre is gusztusunk lesz.

Az amerikaiakon nem fair élcelődni, azonban nem álljuk meg az olcsó poénokat, ahogy ők sem viszik túlzásba a korlátozásokat, és a legnagyobb légitársaságaik 100%-os kihasználtságra kezdenek visszapörögni.

Kedvünk lanyhultával a Waze új vezetési hangulatot bemutató szolgáltatásának dőlünk neki, aminek a rikító színei összekenik a ruhánkat. Ha pedig már koccanásos balesetet kódolunk bele a napi rutinunkba, akkor az ahhoz kapcsolódó okoscasco-t is szemügyre vesszük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .