ZO051 – Mi van az „Internet vége” táblán túl?

ZO051 – Mi van az "Internet vége" táblán túl? Zártosztály Podcast

Az előző ötven adásunkban minduntalan azt éreztük, hogy karistoljuk az internet szélét.

Ezúttal nem tétováztunk, hanem felvettük a prémes kényszersapkánkat és zexpedícióra indultunk az internet legvégének megkeresésére.

Vigyázat! Mély víz, csak úszóknak!

A Zártosztály Podcast 51. adása

Hogyan is kezdhetnénk bele a vizsgálatba máshogy, mint a Google keresőjének segítségével? Persze akinek ez nem menne, annak kapóra jöhet esetleg a lmgtfy.app. Nyugalom, ez nem valami XXI. századi szivárványos újragondolása a nemi szerepeknek, hanem a Let Me Google That For You rövidítése, azoknak akiknek szükségük van arra, hogy egy animáció megmutassa, mit gépeljenek be és mit nyomjanak meg a Google oldalán. Lehet innen süllyedni? Kiderült, hogy nem is keveset!

Kiinduló keresésünk tehát a weirdest websites volt. Az így megtalálható (nem pornográf!) találatok közötti barangolásunk eredményeit és élményét (túlzás nélkül sokkhatás) próbáljuk közkinccsé tenni ebben az adásunkban.

A továbbiakat mindenki magának fedezze fel, segítségül a kapcsoló linkjeink segítségével:

Ezzel jól elszórakoztunk a KoalasToTheMax.com-on

A fenti lelkes amatőröknek végül megmutatta a való világ őnző és kíméletlen brutalitását a WeirdOrConfusing.com, amely az eBay-en ténylegesen létező, eladásra kínált termékekből merít mélyet, és nem csupán verejtékező aggyal kitalált mesterséges kényszerhumor.

Ez az igazi kegyetlen valóság, ez alatt már csak a DarkWeb található. Őszintén nem gondoltuk, hogy ez mind létezik, és adásunkban valószínűleg csak a szélét érintettük ennek a különös, látszólag ok- és céltalan szubkultúrának. Maradandó élmény, remek téma és unaloműző egyben!

"Trans mechanism man self-identifies as apache helicopter attacks New York" - 2030

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .