ZO084 – Foglalkozása: Ujjtáncos

Girl Hands Fingers Craft Happy  - Keen_eye / Pixabay

ZO084 – Foglalkozása: ujjtáncos Zártosztály Podcast

Agyköd szoftveres javítása. Szobabiciklivel az Olimpiára. Ínhüvely-gyulladás asztaltáncolás miatt.
Tévézés a szomszédoknál.

A Zártosztály Podcast 84. adása

A COVID-19-en átesettek, különösen azon súlyos esetek között, akik egy időt kórházban, lélegeztetőgépen töltöttek, gyakori visszamaradó panasz az úgynevezett „Brain Fog”, szolgai magyarításban „Agyköd”. Amerikai kutatók vizsgálják, hogy lehet-e a homályos agyakat, receptre felírt telefonos játékokkal gyógyítani. Ápoltjaink magukon is érzik a hosszú magánfogság után a kognitív képességeik lanyhulását, így szívesen kipróbálnák maguk is az eredetileg ADHD tüneteinek kezelésére készített játékot. Kiváltképp, ha elfogadná a TAJ-számot az AppStore!

Mint kiderült, a tokiói olimpián már hivatalosan is lesz e-sport. Még nem mint valós olimpiai versenyszám iktatják be a programba, hanem a különböző sportszövetségek által szponzorált kiegészítő villanysporteseményként kerül megrendezésre. Így az, amin podcastunk indulásakor még viccelődtünk, miszerint e-bicikli verseny lesz az olimpián szobakerékpáron, mostanra konkrét valósággá válik. Reméljük, lottóötös reményeink és világuralmi terveink is hasonlóan be tudnak teljesülni!

Japán nem csak az olimpia idei helyszíne, de az ugrabugrálós táncgépek hazája is. Mégis mit tehet az, akinek nem fér el otthonában egy szökdécselő szőnyeg, vagy az alsó szomszédai rossz néven veszik az állandó lábdobogást? Vegyen magának ujjtáncgépet! Kiváló bemelegítés a napi gépeléshez és az ínhüvely-gyulladás házi előidézéséhez is! Oldschool pénztárosok, könyvelők és adatrögzítők előnyben!

Ha pedig az olimpia alatt a szomszéd nagyon problémázik, akkor engedjük a fejére a tévénket! A C Seed padlóba süllyeszthető tv-jének alapterülete akkora, mint egy kisebb szoba. ha ilyenünk van, akkor a ’60-as éveket idézve célszerű átkéredzkedni a szomszédba, vagy a szomszéd háztömbbe, hogy optimális távolságból lehessen élvezni az adást.

Nem egy, rögtön két hírünk is szól arról, hogy alig egy évvel a pandémia miatti telekonferencia-robbanás kitörése óta, eljutottak oda a platformok, hogy szemérmetlenül elkezdjenek egymástól ötleteket lopkodni, természetesen szigorúan az innováció jegyében. A konvergálás egyik állomásaként az másolás gyorsvonata, gőzt eregetve, elsőként a Google platformjára érkezett meg. A Meet látványvilága teljesen átalakul és szinte teljes egészében a Zoom-ban megszokott elrendezések köszönnek vissza ránk. Sebaj, mert közben a fiatalok által ellepett Zoom új emoji palettát és képernyőre firkálható annotációkat kap, ezzel nagyban merítve a Facebook Messenger és az ősi Skype for Business képességeiből.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .