ZO076 – Foglalkozása: Divatilluzionista

Stairs Boots Leather Boots Go Down  - KlausHausmann / Pixabay

ZO076 – Foglalkozása: Divatilluzionista Zártosztály Podcast

A sétára ösztönző AR manócskák, a Guccilluzórikus virtuális sportcipők és a bőr helyett Burberry-be kötött MMORPG játékosok erősen megmozgatják a fantáziánkat.

A Zártosztály Podcast 76. adása

Látogatói programunk első önkéntese, az előző adás felvételén már kicsit kimerült Éva, kap még egy adagot a technika és tudomány legfrissebb divatirányzataiból.

A Pikmin (nem összekeverendő a szegedi húsgyár majdani kabala-szuperhősfigurájával, aki természetesen a Pick-Man) egy AR játékként érkezik nemsokára. A körülöttünk futkározó virtuális barátok, jellemzően az iskoláskor elérése környékén eltűnnek, ha pedig nem, akkor sürgősen szakorvoshoz kell fordulni. Aki esetleg nem tudná, mi is az a képzelt barát, az nézze meg a Szűnj meg, Fred!-et!

A divatdiktátorok már beláttak, milyen ciki, amikor a lábunkon levő lukas kínai tornacipő körül futkároznak a kis pikminik, vagy ha egyszerűen uncsi a virtuális avatarunk. Dobjuk hát fel kinézetünket pár stílusos kiegészítővel! Nem verethetsz rajként, a VRChat-en egy menő Gucci VR tornacipő nélkül!

Más nagy divatházak is engednek a digitális média csábításának, így a Burberry is kockásba kötötte a Honor of Kings karaktereket. Ez jelenleg csak Kínában érhető el, ugyanúgy mint a játék. Kérdés ugyanakkor, hogy készítenek-e majd vajon a ruhákból viselhető változatot is…

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .