ZO056 – Bakiparádé

Boy Facepalm Child Youth  - mintchipdesigns / Pixabay

ZO056 – Bakiparádé Zártosztály Podcast

Csetlünk-botlunk a kusza gondolatok és bonyolult kifejezések rázós terepén. Amikor meg mégsem, akkor csak simán el-, ki- vagy beszólunk.

Válogatás a Zártosztály podcast 2020-as évének legemberibb pillanataiból

A ZÁRTOSZTÁLY PODCAST 56. ADÁSA

Kevésbé rutinos vagy kitartó hallgatóink kedvéért jelezzük, hogy a 8. adás óta a búcsúzást követő végefőcím igazából csak álca, utána jön az ún. Bónusz track. Az a szekció, amibe kimentjük vágás közben az adott felvétel amúgy valamiért érdekes, komikus vagy másként emlékezetes pillanatait, amik az adás folyamát amúgy megzavarnák.

Mivel nem vagyunk profik – hiába minden gyakorlás -, egy-egy felkonf, témaközi átkötés vagy épp búcsúzás nagyon sokadikra is ki tud fogni rajtunk. Ti persze a vágott adásban csak egyet hallotok, de van, hogy féltucatnyi próbálkozásból hozzuk azt össze. Vagy kevesebből, rengeteg vágással… 🙂

Ez az adás afféle bakiparádé 45 adás több mint 80 rövidebb-hosszabb snittjével: betekintés a színfalak mögé, hogy halljátok, mennyi küzdelem és persze extra vidámság rejtőzik minden adás készítése mögött. A karaktereink lényege nem is álca – egymás között időnként még olyanabbak is vagyunk, mint az adásban.

A podcast egyik eredendő célja az volt, hogy Charles megtanuljon tisztán, folyamatosan beszélni. Ehelyett inkább Benedict tanult meg pöpecül vágni. Cserében viszont máig nem tudja rendesen elmondani azt a bugyuta elefántos – cseresznye fenyőfás viccet. Mindenkinek megvannak a gyengéi, pont ettől ilyen vidám ez a műsor!

Hallgassátok meg a legemberibb pillanatainkat, legyen vidám napotok, induljon jól ez az év!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .