Autonóm bevásárlókocsi

Tudjuk, hogy a nagy amerikai bevásárlóközpontokban a túlsúlyosak kis elektromos autókkal furikáznak. Ez feltételezi, hogy még akkorák, hogy el tudják hagyni a házukat.

De mit tegyenek azok akik már kocsonyás anyagként terülnek el a házukban és már kis bevásárlókocsijukra sem tudnak felkapaszkodni?

Számukra akár a Nuro R2 is megoldást nyújthat azzal, hogy teljesen önvezető módban el tud menni a boltig és elszállítja a Megrendelőnek a bevásárlását.

Nagyon kedves bumfordi designt sikerült készíteni neki, így a dugóban kisebb az esélye annak, hogy golyót repítsenek a kis elektromos agyába a szabályos közlekedés miatt dühöngők.

A következő két évben 5000 ilyen kis – lassú járműként engedélyezett – szállítóeszközt terveznek az amerikai utakon forgalomba helyezni.

Star Wars Movies Log Support Rd

Amennyiben hosszújáratú szállítómegoldásokban is gondolkodik a cég, jó lenne egy dízelmotoros változatot is kidobni R2D2 kóddal.

Forrás: https://www.businessinsider.com/nuro-first-self-driving-company-exemption-safety-standards-2020-2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .