A Magyar Posta megvéd a vírusoktól

Sok rosszat el lehet mondani a Postáról, de brit tudósok és a Zártosztály orvosilag érintett tagja kutatásai valamit abból levont következtetései alapján látszik, hogy mindent megtesz az ügyfelek egészsége érdekében.

A kutatás alapjául az Egyesült Királyság egészségügyi szervezete (NHS) honlapján megtalálható „oszt meddig bírják szervezeten kívül a kórokozók” aloldal képességeink határát súroló részletességgel tárgyalja a különböző nagyobb betegségcsoportok károkozó képességének időtartamát.

A dokumentum szerint a hagyományos nátha és megfázást okozó vírusok a számukra kedvező körülmények között 7 napnál nem bírják tovább. Ehhez kellemes szobahőmérsékletre és páratartalomra van szükségük, valamint minden bizonnyal segít a meditációs zene is.

A Magyar Posta viszont nem hagyja a fertőzés terjedését elszabadulni! Online rendelésben tapasztalt szakértőink által vezetett anonim statisztikák alapján a Kínai szállítócégek által gyorsított módon küldött, az országok között akár három nap alatt is átrepülő küldemények legalább egy hetet töltenek de akár két hétre is beszorulnak a logisztikai központban. Ezek után a kézbesítés során további napokat töltenek a célpostához kerülés alatt. A veszélyesnek tűnő küldemények kiértesítését különös szívjóságból meg sem teszik és így ezeket postafordultával küldhetik vissza a feladónak.

Tehát a Posta nem lassú hanem elővigyázatos! Minket véd a küldemények által terjesztett külföldi kórokozók ellen!

…meg a belföldiek ellen is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .