50. Jubileumi Adás – publikus felvétel

Egy évvel ezelőtt indítottuk útjára ezt a podcastot, azóta pont ötven adással örvendeztettük meg hallgatóinkat.

Ennek a kerek sorszámnak az örömére egy olyannal készülünk, ami eddig még nem volt.

Hallgatóink részt vehetnek adásunk élő felvételén!

Részvételi szándékot és saját témajavaslatokat lehet küldeni a podcast@securemail.hu címre!

A COVID komolyan betett a hallgatóságunknak, hiszen könnyedebb műfajt viszünk amit jellemzően olyanok iratkoztak fel, akik irodai munkát végeznek, és akkor hangoltak ránk, amikor munkába mentek, vagy onnan hazafelé tartottak. Mivel idén március óta jellemzően ők távmunkásként dolgoznak, kiesik az az idő ahol podcastokra lenne idejük, ez komoly nyomot hagyott a hallgatási statisztikánkon.

Mi azonban nem adjuk fel! Kitartó aknamunkával felfedtük a holdi gyíkemberek aknamunkáját, de nem feledkezünk meg arról, hogy milyen friss hírek vannak amivel el lehet kápráztatni a virtuális kávézások alatt a kollégákat.

Az 50. adás online felvételére 2020. november 20. 12:00-14:00-ig kerül sor, amely nyílt felvétel lesz és amire minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Jelentkezéseket podcast@securemail.hu címen, vagy ehhez a bejegyzéshez csatolva várunk! Az időben jelentkezőknek eljuttatjuk a bekapcsolódáshoz szükséges információkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .